Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

31 de jul. 2018

vIaNoVa! Entramaliades, 65m 6b (Mola de Lord)

***


Bonica nova obertura a la nord de la Mola de Lord que queda tan ben recollida a l'ombra. Vieta que ha quedat prou dura, amb un segon allarg estil auster, on cal gestionar el gest i els flotants (grau de continuïtat i autoprotecció) ... queda pendent obrir una variant per la placa aprofitant l'excel.lent mur de forats i roca boníssima a partir de la repisa penjada del primer llarg.. 


Llàstima d'aquest primer més brutot, coses dels capricis del lloc que fa de les vies tan entremaliades... Amb la primera repe vam enllaçar l'L2 i 3 que feiem tard; millor fraccionar-los per gaudir-ho més. 



Es suma al reguitzell de vietes obertes en solitari a aquesta banda de la Mola, per sobre el caminet a poca estona de l'aparcament (Petit gest, Gest petit i Cant de l'òliva, La xemeneia de les divines i Pols de fissura). Aquesta és la primera al primer pany que et trobes. Escola en clau local per gaudir de la bona ombra del lloc i l'escalada de flotants sobre roca de boníssima a no tan bona, del lloc.





escaladesmoltbenfetesidesfetesambrepeinclosambMarta, i fent d'enllaç més d'un dia