Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

19 de juny 2017

vIaNoVa! La xemeneia de les divines i Pols de fissura (Mola de Lord)

***

Dues curtes propostes a la nord de la Mola de Nord okupada per la mística presència, d'escalada resseguint l'abundosa gratitud de les fissures, díedres i línies lògiques a base de material flotant, aquell que es posa i es treu i remena el mínim el troç.


Zona de les vies, ... marcant la ben recomanable i punyent Tarzán
 

Bonica excusa per conèixer el lloc i les virtuts i les no virtuts d'una roca no sempre excel.lent per aquestes contrades de racons plens d'encant, capricis, i que si no és a base de línies parabolades en excés per compensar quedaran a gust del consumidor de la vertical per mooolt de temps.

Aquí els friends van que volen, i els números grossos surten de l'armari i tan a gust. La Pols de fissura és del tot alliberable.. caldrà esperar que un bon ruixat s'emporti la pols, per fer-li el pols.

Al lloc s'hi han colat dues vies esportives a banda i banda de la xemeneia.. ben recents també.. (?). La de la dreta està realment a tocar, però és gens difícil prescindir de les xapes al escalar-la.


 
Ombres per les tardes sufocants d'estiu!