Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

9 de gen. 2020

A la Josep, Elena i Oriol (Àger)

**

Escalem la bonica Josep, Elena i Oriol als puntals, les vies obertes amb sentiment és com que sempre guanyen. 

 
Ben bona línia ben trobada, amb dos llargs finals de luxe, sobre roca excel.lent en conjunt i trams puntuals ben sanejats. Escalada sobre l'esperó al final per sentir el buit, i lo plè de tot plegat. 

Força equipada amb bolts, tot i que algun posat de manera que et fa escalar, però sense més complicacions. Hem portat el semàfor i friends fins C2. La darrera R té un sol bolt, amb la mateixa corda ho podem reforçar amb els bolts a tocar de la via veïna nova.


Si afegim al cintu un tòtem negre o alien blau, el pas de 6a obl (V+ segons resse) del 4rt llarg el farem més ben protegits. Molta info i topos disponibles per la xarxa (aquí per ex.) Descens ben fitat per la canal de la Xurulla a l'esquerra, on millor no apurar la llum i baixar abans del fosc.



escaladamoltbenfetaidesfetamblaMarta, dia de silencis i aire transparent, s'hi estava de conya, q durin!