Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

25 de gen. 2020

blancs de prepiris...

***


nevada molt ben rebuda als Prepirineus que la cosa estava del tot pelada. Fins a 110cm que al caure humits i per efecte del vent donen una base que durarà dies. 







Ull que s'han intercalat algunes feblse importants, una al fons de pols més solta, i una de granulada que agafa més gruix en obagues on el vent no se l'ha emportat tant. Pel mig tb hi ha una franja de neu amb la pols sahariana. Els test (Port del Comte) han donat col.lapse, però no propagació, cal exercir forta pressió per moure el gruix, que lliscava sobre la feble de la base de la pols solta.