Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

22 de gen. 2020

ViAnOvA! Blanc d'ivori, Verd de jade i Llums d'hivern (Riu Lacó)

***

Tres noves propostes al pany curt del racó de Riu Lacó, escola de flotants. Línies directes i amb passatges realment macos i roca de luxe. Han sortit ben bones, i el pany es fa curt! 

 
 
Les vies agafen un pany molt compacte entre la Muses i la Al fil del lloc. Les potents fissus paral.leles són fàcils de combinar des de l'R1 amb un ràpel (a muntar des d'un arbre i ens emportem el cordino després sortint per dalt) i quedes ben servit. 


 
Vies pràcticament equipades amb ponts de roca, claus i un parell de bolts de progressió al tram bombat de la Verd de jade. També es va afegir un bolt a posteriori a la Blanc d'ivori per evitar assegurar-se als blocs en equilibri de la dreta. 



 
Perla de petites vies d'aquest sector recollit, amb les llums d'hivern. La lluna, venus, la boira, i el fosc.

tes..nit



precisosesescaladesquevanperdinsensolitari, i la bona companyia de la Marta i Edu per acabar-les i repetir-les... racó lliure!