Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

7 de set. 2011

10a Fira del Llibre de Muntanya (Esquirol, Osona)




Els propers 1 i 2 d'octubre es celebra a l'Esquirol (Osona) la desena edició de la Fira del Llibre de Muntanya. Alguns hi treurem el cap de forma polièdrica, parlant d'aquest llençol verd que acostuma a esgarrinxar-nos les cames fent els aproximacions a les vies, o sobre el que descansa pausada la mirada des d'una reunió penjats sobre la paret, en aquell dolç intèrval quan sembla que tot s'atura, m'entre prenem forces i valor per escalar el següent llarg.

Programa i web de la Fira



Així és la fira, a banda de llibres, diversos espais de debat i xerrades que completen un programa de petits i grans. Gràcies a molts, i a l'infatigable Ernest, que continua tirant del carro amb força, tot i la crisi aquest any i tantes dificultats. Fins i tot l'artista Ballart i treurà el nas, i punta al llapis, aquest any.

ens hi veiem!