Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

13 de nov. 2010

Via dels Sostre, 85m V (Font Ferrera, Solsonès)

**

Al flanqueig el segon llarg (Foto:EduPlana)

Enfilem a repetir aquesta bonica via amb tres trams ben diferents si sortim per la variant que enllaça amb la Romàntic guerrer (merci per l'aclariment Lluís!) Un primer llarg exigent de fissura vertical amb bones tirades a equipar, el flanqueig fàcil però estètic del segon llarg i un tercer de placa i bonics moviments equipat amb certa alegria però molt bé.

Adjunto topo i info. Apunt important: el primer clau se'ns ha quedat a les mans (l'hem entaforat amb un roc) i el tercer també es mou (no l'he forçat gens, ja que aquest no es pot reforçar). Ja passarem a arreglar-ho o enfileu el martell si no hi ha el post actualitzat. Hem deixat un tascó a l'L1 per quan hi tornem, respecteu-lo si algú va a repetir-la abans! JA ESTÀ ARREGLAT, AMB ELS CLAUS REFORÇATS


Inici de la via i topo (Foto:PilarBarbens)


Final de l'L1 i inici de l'L2 (Foto:EP&PB)

Junt amb la carnestoltes, la via del xuxe, la romàntic guerrer i la catarsis, forma part de les vies més recomanables de la paret de la Bruixa i de les més recomanables del lloc.

Al fantàstic llogaret de Font Ferrera que sempre et dóna la millor de les benvingudes....

Activitatmoltbenfetaidesfeta amb la PilarBarbens el 13/11/10.
(Fotos:EduPlana)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!!! Edu bon retorn a casa, jeje!!!
Comentari. La via surt pel diedre. El que has marcat a la ressenya és la variant del David que empalma amb la Romàntic. I sortint del dirdre per la dreta és la Catarsis.

Cuidat.

Parce

edunz ha dit...

eo parce, merci, al croquis de l'ABC a la guia no s'adivina, però un cop allà i sent la primera de la paret, ja sembla el més lògic, sortir pel díedre que és més fàcil i no pas per la placa. Ja ho arreglo (a veure si ho he entès bé).
molt xulo el blog i interessants piulades..

salut

Mingo ha dit...

Feliciitats. Per aquestes terres sou molt alegres, per això quan fas una via et quedes superbé.
Salut

Anònim ha dit...

Hola Edu...

un tema que potser t'interessa..

Blogsdeescalada.com aprofita els continguts del teu bloc per guanyar pasta i tu sense enterar-te'n. Tu t'ho curres y ell se n'aprofita. Roba els teus posts i els edita en el seu site. Això és il·legal i demostra una falta de respecte pels continguts que tu has creat. La visita compta per ell i no per tu. Escriu-li un mail demanant-li que enllaci directament amb el teu blog. Entre tots fem. Entre tots podem. Volem enllaç directe a les nostres creacions.

edunz ha dit...

penya que guanya pasta a costa d'altres, penya que còpia literalment el text... això ja hi va amb aquest mundillo aparentment innocent del online free. Bassa de prinayes! Merci, estic al cas dels blogdescalada, ja m'has acabat d'esperonar per tocar el tema. Al final tot gira en que dedicar el temps. Al listillu de turno ja li val. El blog de blogs va por ai, però com a mínim aquests enllacen i t'adhereixes si vols. Merci de nou.

edunz ha dit...

eo, tema aclarit amb el webmaster quin molt amablament dóna totes les explicacions i opcions...

Anònim ha dit...

Bones Edu soc el xuxe aquest març em arreglat els claus del primer llarg cambian i reforçan que dan aaa caldo.
Em recuperat el tasco ja ens veurem
i tel paso.

edunz ha dit...

epa Xuxe, actualitzat!
ja tinc el tascó merci