Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

30 de des. 2012

a la Desequilibrio hormonal de Montrebei

***

Quin troç de via! Molt bona de cap a peus i en general sobre roca excel.lent, tot i els trams a controlar de rigor. Escalada genial d'una línia directa pescant les fissures que retallen la vertical de la paret. 6a obligat amable i més aviat puntual, amb V+A1 es passa en la majoria, .. però és una via que cal reservar-se per escalar-la en lliure i a poder ser encadenar... juajua.

De material dúiem el C4 repetit  però potser és millor repetir el 3. Tot i així és poden arrossegar amunt i ens ho podem estalviar. Del .5 al 2 si que val la pena repetir-los. Més els aliens i amb tot això, joc discret de tascons. Adjunto la topo del luichy que està clavadíssima, on surten enllaçats els últims quatre llargs de dos en dos i és recomanable de fer. El material de paret el vam trobar igual que surt a la topo.


Poc més a afegir d'una via de les millors que hi haurà al lloc, .. amb molta info de peus i senyals per la xarxa. La via és fàcil de trobar, a la dreta de la característica canal de la GEDE.


Hi ha escalades que hi són... un luxe de país, que comparteix tantes parets i racons fantàstics. Aquests dies el prat ha estat solitari, gaudint d'un mini estiu enmig de l'hivern. Luxes d'escalades i companyies,.. aquí a Montrebei, on sembla que tot estigui fet a mida, de les grans persones. 

De les aventures i els hortizonts que es fan grans. Que s'eixamplen.


On fins i tot els relleus semblen expressos per pentinar-se amb les llums tombades de les postes de sol, que fan seu el moment, i et fan abraçar. La vida. I la seva gent. A cada escalada.


Fantàsticaescaladadesomnimoltbenfetaidesfetamblalaia i ungrandiadolç 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

fes-me un correuot!
salut i fins aviat!

adria.foto@hotmail.com

zwingg ha dit...

Eeep! Li has agafat gustet darrerament a Montrebei... De fet, tal com està la neu, potser millor... Ens veiem quan nevi. Tinc alguna idea xula...

pep

edunz ha dit...


wapix fotix, si senyor. I millor encara la conversa :)

i si pep, costa desenganxar-se de la vertical ara que poc a poc va sortint aquell to d'abans.. feia tan temps! poder tornar a escalar a montrebei, és un regalassu.

tornem a patir un any sec, potser, tornarà a ser el patró dels darrers, amb nevades a partir del març! .. de moment, el millor, l'estabilitat del mantell que amb dies assolellats permet buscar pendents sud punyents reservades a la primavera! a veure quina en portes al cap, jo també tinc reptes pendents

bon any!