Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

26 d’oct. 2013

Virinimatoxis, 60m 6a (Font Ferrera, Solsonès)

**

Bona via a la paret del Triangle, amb un primer llarg amb roca espectacular. A aquest pany, la temptació és escalar-lo amb trad, aprofitant la forma dels forats que queden tan ben omplerts amb els aliens i friends.


El segon té una sortida molt bonica i aèria, per seguir després superant murs amb roca ja discreta. Toca escalar amb sempre aire entre les assegurances.


MoltbonaescaladafetaidesfetamblAndrea i uns llums de tarda que ja volen escurçar-se del tot!