Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

25 de set. 2015

vIaNoVa! Petit Koala, 65m 6b (Busa sud)

***

Enllesteixo aquesta bonica i sentida escalada, discreta i ben gaudida. Recórrer el pany més llarg del cim de la Guàrdia, a l'extrem O de la vessant sud. El pany es ben evident poc abans d'arribar al pla de Busa. 


A voltes, hi ha línies que només cal deixar passar el sol perquè les dibuixi sobre la paret. El lloc traspua història agitada i alhora, serenitat. Parets que s'ho miren, i et recullen.


 


 




2 comentaris:

pepet ha dit...

Renoi no pares haurem d'atansar-nos a tastar tota aquesta feinada que estas fent.

AU PETONETS

LO GALLDELCORRALITOFRUITDELAINDEPENDENCIA

edunz ha dit...

merci! x aquí dalt la roca també té aquell punt particular com la d'algunes raconades de ponent.. ja veus que ni el doll ni el montroig sense "maquejar" es massifiquen.. res però que pugui espantar esperits d'aventura i descoberta així que benvinguts a aquest galliner! ens hi veiem!