Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

24 de febr. 2017

Corredor Gigoló, Cambre d'Ase

***
 
Ben bona esquiada al corredor Gigoló del circ de Cambra, que es troba en unes condicions ben bones amb tots els ressalts ben tapats, i més ample que l'esquiada de l'encofradíssim Vernicelle. Només desgrimpem els primers metres per resoldre el darrer ressalt de metre i mig del capdamunt (pas mig de II de piolotracció o muret de 90º de neu, dos sortides). Les neus, amb l'encapotada d'ahir i el matí d'avui es manté pols dura, ... els locals aprofitant el pols sec de la setmana hauran tret suc! molta activitat amunt i avall, es nota la setmana blanca de l'estat veí.




Amb els tres que han passat davant poc abans i nosaltres que ens ajuntem tres la cosa ja haurà quedada sobre neu dura. L'abundant base dóna per allargar-ho aquest any! luxe d'hivern, que cal esprémer!



 
Pendents de 45º a la meitat superior i que afluixa a la meitat inferior. Condicions del moment, ara per ara, ample i fàcil de gaudir.




el fantàstic circ de Cambra, ... racó d'aquelles primeres. Generosament emblanquinat el corredor Gigoló és el primer a la dreta de la canal central.

benbonatroballaquenoeralaideaivesperonquehanataixí..moltbenesquiadafetaidesfetamblaSandra, que s'hi posa bé!

2 comentaris:

Roger ha dit...

Pendents forts i molt de nivell.
Fa molt goig la Cerdanya vestida de blanc.
Que no decaigui.

fins aviat Edu!!!
Salut

edunz ha dit...

que no decaigui! l'amplada aquest cop hi ajudava molt! la petita gran estètica del lloc ho fa ineludible. En llisquem alguna aviat eh!