Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

31 de març 2018

EM Canal de l'Alt, Comapedrosa (AND)

***


ben bona esquiada de la Canal de l'Alt del Comapedrosa, amb condicions hivernals i a resguard de la ventolera de SO. 


Molta resta d'allaus de la setmana per tot, amb la interessant combinació de purges trencant plaques sobre una feble persistent enterrada, aquest dia desactivada amb la crosta de regel (fem un parell de testos de camí). Ull si es torna a reactivar.





A trams bona neu pols recent sobre la base endurida que no transforma aquest dia... Caldrà estar atents amb les plaques que s'hi estaran formant amb la nevada d'avui a sobre.. 



La neu, abundant, comença unes corbes abans de les primeres bordes. Neus encara d'hivern al lloc!



esquiadamoltbenfetaisdesfetamblasandraguillejavidanipau... i un dia més de venitlador encès d'un temporada de neus difícils de trobar a lloc!