Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 d’ag. 2018

a la Raisam de l'Escolanet (Montserrat N)

**


bones imatges de la enfilada a la Raisam, que en una visita anterior un tempesta propera que al final no va ser res en va fer baixar de l'R4. Aquest cop s'apunta a la festa també en Murphy i dues tronades ens van fer baixar de.. l'R5! per acabar tampoc fent res.. en fi, persistirem.




A nivell pràctic, l'espit tocat del quart llarg continua igual. I millor evitar aquesta escalada aquests dies de mullena i humitats amb ruixats intensos freqüents, que el fanget se't queda als dits i als peus de gat i fa l'escalada encara més animada, que ja ho és prou per aquí dalt. El pas per arribar al llunyà primer espit de l'últim llarg no es veia tan terrible.. i efectivament el C4 prescindible.






benbonaescaladaquasimoltbenfetaidesfetambensSamu, ... ganes d'acabar-la!