Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

31 d’oct. 2019

Same, 155m 6a (o més) (Vilanova de Meia)

***
Embarcada a l'L1 de quan els burins ni es veien... la via va pels sostres i esperó de l'esquerra

Via de les curtes al pany dret de la Roca dels Arcs (a la dreta de la Navarro) i del tot recomenable. 

Anàvem amb la idea de reposar-hi el clau que havia saltat a l'inic del tercer llarg i que ja indicaven a aquesta repe, i ens la trobem molt ben restaurada amb bolts Kopdegas. El tram del clau continua a pèl, i aprofitem per deixar-ne un abans del tricam encastat, i que ara ho posa més fàcil. Amb tot, als tres ens sembla bastant més que el 6a que marca la topix. Tampoc despistar-se amb el 6a del quart llarg, poc protegible i obligat fins a caçar la segona expansió. Anar ben còmodes  en aquest grau.. 



Via on toca escalar a tots els llargs, 6a obligat. Roca de luxe, de quan les vies del lloc queden al marge. 

De material millor penjar al cintu els aliens i càmalot fins C1 (duiem 2 i 3 i no recordo que siguin necessaris a cap lloc clau).


Foto dreta, el mur del tercer llarg a pèl, i que ara queda més ben protegit amb un clau (+ cordino, queda alt que el quin semblava l'emplaçament original el forat era molt curt).




bonatornadalatàpia, moltbenfetaidesfetambaquestparelldebowets Ari i Cesar (piulada Galls)

2 comentaris:

sergi ha dit...

Aquesta via va tenir un accident mortal quan tot just vaig anar per primer cop aquests raco del Montsech!
Buffff

edunz ha dit...

No ho sabia. dep. La roca ens dona, i a voltes reté, el millor de nosaltres