Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

23 de maig 2023

NoVaViA! El bosc de Tallac, 80m 6a+,A1 (La Coma i la Pedra)

 ***

Enllestim l'obertura d'una nova via a l'allargassada i de racó idíl·lic paret de la Mitja Lluna. La Bosc de Tallac comença uns 60m a l'esquerra de la Cuqui antifa, també oberta al pany. Així queden ben combinables per a assaborir la visita al lloc.


Amb el llarg per on passa la Cuqui antifa retallat pel sol i ombra

Bona via poc equipada i sense expansions en tirades. Passat un primer diedre amb roca més variable, després roca de luxe fins a la rampa de sortida. Passatges variats i bonics.


Queda pendent tornar-hi per a sanejar uns blocs que barren el pas en lliure, ara es passa molt bé en A1, que serà alliberable (tipus 6b).



Si es volen combinar, es pot baixar en dos rapels per la mateixa via sense massa dificultat, deixant material que recuperarem després al pujar (començant per la Cuqui per tant). El descens a peu per la bonica aresta de la paret és molt maco també.

EscaladaobertaimoltbenfetaidesfetamblaMartail'Edu


racons de silencis ... tes..nit