Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

30 de maig 2010

fent camí... de Solsona a La Seu d'Urgell

*


amb el plaer de caminar per caminar, ... veure-ho passar, i fer-la petar



acompanyo a la colla pessigolla a la directíssima ruta Solsona - La Seu d'Urgell, aquest cop de cotxe escombra i un darrer tram a peu, deixant temps a l'esquena que encara li queda i em té fora de joc des de fa dies.

En números els surt 55km i 6.000m de desnivell acumulat...

En dos anys ja van quatres grans rutes de nord a sud, i de est a oest... de Coll de Port a Pinós, la carena N de la comarca d'est a oest, de Solsona al Pedraforca, i aquesta que no serà l'última. Trepitjant, i fent país. Gaudint del plaer de recórrer territori, per gaudir-ne dels detalls. Per tornar a sentir l'escència de quan simplement la gent es desplaçava a peu. Mirant de trobar sempre el pas més lògic.






Activitatfetaidesfeta el 23 de maig de 2010
(Fotos:Edu&XaviPlana)

3 comentaris:

lluís ha dit...

Ja m'estranyava no veure't esquiant!
Que et milloris i sí, caminar és un plaer, totalment d'acord.

Gatsaule ha dit...

Ja m'agrada que també gaudexis de caminar tranquil·lament per la muntanya... Però què hi tens a l'esquena? És greu?

edunz ha dit...

merci, i això que hem tingut un molt bon final de temporada d'esquí, però això ja hi va.
greu no ho sembla, només paciència i deixar passar una mica de temps..
ganes de tornar-hi.