Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

10 d’oct. 2010

Carnestoltes, 75m V+A1 (Font Ferrera, Solsonès)

**

A l'últim llarg (Foto:EduPlana)

Boniques imatges de l'escalada de la Carnestoltes, que repetim a l'hora màgica del lloc i afegim un pont de roca a l'últim llarg que ens ajudarà a seguir l'itinerari. Actualitzo topo de la piulada de l'any passat.

Bonica escalada i exigent del lloc, amb V+ obligat i un A1 on també toca estirar-se en desplom. Per mi de les recomanables d'aquesta petita vall farcida de petits panys però amb escalades ben autèntiques i tota una lliçó d'aperturisme sense embuts.


Els desploms del primer tram de l'L1 i entrada a l'R1 on trobem el V+ obligat (Foto:JoanMedina&EP)

Entrant a l'R1 i escalant el muret del segon llarg (Foto:EP&JM)


L'estètica sortida de l'L3, i l'escalador i els seus moments (Foto:EP)


El llogaret de Font Ferrera amb l'ermita de St. Isanta a l'esquerra, el Turp hortitzó enllà, i la paret del Llop Blanc que encara espera visita! a la dreta (Foto:EP)

Activitatmoltbenfetaidesfeta el 6/10/10 amb elspetitgransmestres d'en JosepMª Cases i en Joan Medina