Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de juny 2011

Plou i fa sol, escalades sota la pluja...

*


sembla que ja arriba, finalment, l'estiu.. quatre imatges d'una bona opció per dies de pluja, els dos primers llargs de la restaurada Directa al Cilindre on podrem escalar sense mullar-nos les orelles. Una altra opció a la comarca són els tres primers llargs de la Dimensió Aproximada a Canalda, tot i que si ha regat molt també podem trobar mullena a l'L1, o el primer llarg de la 1879, o sino ha plogut molt els primers de la Dioptria.

Més enllà dels megadesploms només aptes per superhomes i/o dones, seria útil compartir idees d'allà on es pot escalar, sota la pluja.


L'artista de les fotos i anarinant


A la Directa i a la 1879.