Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

20 de set. 2011

Via Kurt Albert, 90m 6c (Peramola, Alt Urgell)

**


Ens deixem portar per l'infatigable i encertadíssim olfacte del Marmo i la seva banda que per aquí i per allà va deixant perles de l'escalada pel gaudi de tots. Li encanten els ponts de roca, jo diria que els hi té una debilitiat.



Bona via coincidint amb l'accident no fa ni un any del Kurt Albert, dedicada doncs. Curta i de dificultat assequible tot i que els V+ apreten, i en canvi el 6c m'ha semblat fàcil (anat de segon). No hem fet punt vermell d'honor, sorri, però no és difícil arribar-hi i l'equipament del tercer llarg permet forçar els límits. De material ho diu bé la topo; camàlot fins el 3, el 4 no el posarem (ens caldria un 5 i no fa falta). A l'ultim llarg podem deixar tots els ferros menys algun friend petit com a molt a la R.


(Fotos:AniolCantero)

Altres opcions properes per arrodonir el dia les trobeu ben explicades al blog d'en Xavi. De la via Diedre Anuk recordo que vam fer-li la primera repetició amb l'Ignasi el darrer dia que la va acabar... fa molt temps, i les sensacions de llavors eren de via difícil i obligada.

Afegeixo per adjuntar la topo de l'última proposta de'n Millet i cia que completa el repertori.


A totes elles són orientació E així que ombreta a la tarda.

Moltbenfetaidesfetambl'Aniolel18-9-11

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Epa! al lloro que abans de la kurt Albert vaig obrir la Desmakinat una mica més a la dreta. Un espit a la primera erre i res més...
Primer llarg 6b i segon 6b amb un inici amb pas de 7a ó A1.

Pues eso.
Miguelón

edunz ha dit...

eo, ja l'imagino, per unes plaques molt guapes... ja vam veure el clareo dels rocs sanejats i vam pensar amb que hi havia alguna via... bonapinta

Xavi ha dit...

La vam repetir aquest hivern amb el Làtox. La paret és modesta però la via està prou bé, més que res per escalar en un lloc diferent. El darrer llarg li vam donar 6b (potser un "+" com a molt). És una tàpia bastant evident quan vas a Sant Honorat, però, ves per on, fins no fa gaire no s'hi havien obert vies. Combinable amb altres de la zona o per un dia que es tingui poc temps.

edunz ha dit...

...ja deia jo que passava massa fàcil... i mira que el nino no regala res normalment. La paret dóna més del que sembla, però hi ha feina. Tb la tenia ullada de les incursions a st. honorat, opcions arreu!