Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de febr. 2013

un tastet a la Bàmbol de Vilanova de Meià

**

Hi haurem de tornar que ens ha agradat molt, ..però els horaris de carnaval i la pluja que primer s'olora d'aprop i després cau amb ganes, ens ho posa fàcil per no continuar. El segon llarg l'hem escalat amb l'embarcada habitual per la Sexo roca y descontrol (pitonada) fent la trave a dretes 'expo' o 'és molt fàcil edu' :) al gust del consumidor. 

 
Anem sense claus, la línia té molt bona pinta. L'entrada original fins l'R1, algú la escalada recentment? també s'hi passa sense claus? ja posats a repetir-la...

Si algú té la topo amb el material actualizat s'agraeix. La que penja al Caranorte ja té uns 'anyets' :)

i com escalaven els Kafarnaú!

escaldamoltbenencetadaidesfetamblalaiaques'hopassadeconya i un cel que ens cau al damunt, amb un fred que només les cervesstes sota sostre aconsegueix aplanar...

12 comentaris:

neskalatzaileak ha dit...

Aupa Edu, no paras... si no es nieve es roca, ya te digo yo que nos tenemos que ir para Lleida.Vilanova impone y si encima dices trave expo como tiene que ser.
A ver como es presenta el finde e igual nos tienes por alli, sino Riglos tb pinta bien. Muxus

edunz ha dit...

neskas!! lo de expo es relativo que alguna no pasó sin enterarse :)
a topeeeee de sol este finde!!!!! xo yo lo tengo partido, argh! va, ens diem a ver si nos vemos tod@s en un lugar u otro, del mundo :) musuxus

Lai ha dit...

siiiii! I love lleida! jajjajja
lo de expo es relativo y lo de facil también!! :)
aixi edu, tenies rao? em vaig colar?
Guapas! a ver si hacemos cordada pronto!!!

Parce ha dit...

En aquesta travessia he vist el vuelo més bèstia de la meva vida... em vaig cagar tant que NO he gosat mai posar-m'hi... tremolo només de pensar-hi.

Parce.

edunz ha dit...

uei si!, aquests igual:
http://charles-noirot.blogspot.com.es/2013/01/bambol-vilanova-de-meia.html

són els dos francesos que ens vam trobar baixant amb el petate el dia de la sangre azul i cia

hi tornem!!!!

edunz ha dit...

ahhh... millor no pensar-hi oi!!, i encara millor, no volar!? ... l'entrada pel llarg original et deixa 'més' recta sota el sostre, xo també se les porta!

Els Visas ha dit...

Hola
sou els que estàveu diumenge, dia 10.

nosaltres estàvem a la Factor 2 i us vam veure

Tenim previst anar a provarla aviat

edunz ha dit...

ei bones! si erem nosaltres. Com us va anar, vau arribar sec?

Els Visas ha dit...

ens va anar molt be.

http://elsvisas.blogspot.com.es/2013/02/factor-2.html

nosaltres confiem molt amb el meteoblue:

http://www.meteoblue.com/es_ES/tiempo/pronostico/semana/vilanova-de-meya_es_50579?day=2

en arrivar a cal Cirera començava a ploure..

edunz ha dit...

a nosaltres ens va agradar molt el que vam escalar, i la vostra també té bona pinta i pel que entenc al final vau passar sense clavar, ... anirnant i escant vies tan intenses i plenes!

Anònim ha dit...

uei. jo la tinc com la millor de la paret. porteu aliens, camalots fins al dos i una clau per treure els espits que el braumoret va plantar al mig del segon llarg.
no calen pitons però si gestionar bé els catxarritus i els cops de gas.
primer llarg 6b trencadot.
segon llarg 6c crunchi en algun punt.
M.Blanco.

edunz ha dit...

mmm.. una delicatessen doncs, amb opinió d'un dels millors catadors de la roca del país! :) avere si ens veiem aviat que ja canta no?