Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

11 de des. 2014

a la Ponts de Diàleg (Riu Lacó)

**

Repetim aquesta escalada i aprofitem per desembolicar l'embolic del primer llarg on vam acabar fent una variant a esquerres (no seguir cap al pont de roca blau de la Sufi) i aquest cop ho fem bé cap a la dreta (els ponts de roca de la via al tram superior són de mal veure).


Una de les bones vies de la paret i oberta amb un estil marca de la casa. Si als escadussers tascons de la topo li voleu afegir al cinto un C1 per l'entrada del pas de 6b que el deixa molt més ben protegit i un C0.5 pel diedre del mateix llarg i un alien blau pel pas de 6a de l'últim llarg que sinó queda expo doncs millor. Compte amb l'estat dels ponts de roca que es van desgastant, i molt de compte amb la fiabilitat d'alguns d'ells (corretges de persiana??). Aquest cop als dos ens ha semblat que el 6b del segon llarg és més aviat un 6a o 6a+, tot i que l'alçada i fa molt.



Escaladamoltbenfetaidesfetambl'Andrea a l'hora bona del sol quan escalfa