Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

27 d’oct. 2015

vIaNoVa! Sol de tarda, 90m 6a+ (Busa sud)

***


Petita ben bona via d'escalada neta que enfila la pregona fissura de la "creu" retallant la silueta del pany amb orientació oest d'ombra matinera que tanca la muralla sud per l'est. L'única aparent penyora d'un incert primer llarg, al final ha sortit prou elegant, i malgrat el seu inici a plom, també en lliure. Segon llarg memorable, recorrent la gran cicatriu de cap a peus, on els amics xalen de valent. En tota la via, roca molt bona en conjunt, d'aquesta que de tant en tant apareix a Busa i és una delícia.
El primer clau està per motivar al free. El segon ajuda a estalviar friends per la fissu. La primera reunió la farem a una savina gegant, tot un avi creixent sense emprenyades en aquest jardí de les alçades i amb un diàmetre que és l'enveja de motles alzines del lloc. La segona reunió, i aquesta és l'única concessió a les xapes, la podem fer usant els bolts de l'Esperó Nan. Si no hi fossin, tampoc n'hagués afegit, que de troncs ja n'hi ha.
 
Graus per confirmar, que això d'anar sol distorsiona l'aventura. Si és que s'arriba mai, a anar tot sol......moltbonicaescaladafestaidesfetamb emoció compartida.

5 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Bones Noi
Que tal es la roca? el traçat es veu precios!

edunz ha dit...

bona! i molt bona del lloc!

Lo Gall ha dit...

Cada dia queda mes clar que haurem de sortir del corral i fer la ja massa allargada en temps visita lo vostre terreny i tatar tot aixo que teniu per aqui.

LO GALLPÈPE

edunz ha dit...

clar que si! comenceu per la Maneras de viviiirrr... tota una declaració d'intencions dels qui van ser els precursors de l'escalada al lloc

edunz ha dit...

en fem una repe i ajustem el grau (topo actualitzada)... benbonavia!