Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

13 d’abr. 2016

vIaNoVa! Terra endins, 90m 6b+ (Busa sud)

***


Aquesta obertura va començar amb les tardes d'estiu buscant la fresca de l'ombra, quasi que potser si que si que va ser la primera començada de les obertures en solitari al lloc... aquí, tirar amunt i sense ànim d'expansionar més del compte demana temps, xino xano, persistència, i motivació. 






Pel camí s'ajunta el Ricard i l'enllestim plegats. Dreta de cap a peus, en queda una escalada prou contundents i més laboriosa del que pot semblar a primer cop d'ull per la topo, relativament semiequipada. Com a tot arreu, hi ha vies que són per conèixer el lloc, i altres per anar-hi aprofundint, terra endins. La fissura del segon llarg val això i més, en conjunt, un bon recorregut prou punyent, i amb el sabor aspre i contundent que té Busa quan no el deixem domesticat a base de xapes.




Hi ha fissures que saps on comencen, i no a on acaben...




Escaladesquehisóniesperenelseutorn... moltbenfetesidesfetes.. aprofito i gràcies també a l'Aniol i al Lleïr per fer d'enllaç per unes solitàries que amb ells no ho són tan..

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Felicitats! es veu una línia molt ferma i lògica.

edunz ha dit...

gràcies Jaume! ben bona si.. llàstima que a l'inici del tercer llarg la roca acompanyi tan poquet però bé, aquí queda!

Anònim ha dit...

Felicitats Ricard!!

Anònim ha dit...

Felicitats Ricard!!