Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

4 de nov. 2016

Fiorel.la, 80m 6b (Pala Alta, Montroig)

**

Curiosa via amb una entrada espeleològica que val ben la pena, amb un segon llarg acrobàtic (doble estrep pot anar bé que hi ha passos llargs), un tercer d'escalada de cantó ben trobat amb algun tram de roca més discreta, i un darrer de fissura amb roca sptunik. Amb tot un bon recorregut per anar completant escalades a la Pala Alta.


 
Ja del tot restaurada ara fa poc temps, el segon llarg es troba equipat amb bolts on només ens caldrà posar algunes peces al tram final. Val la pena llegir l'aventura de l'obertura de la via per l'intrèpid del Víctor amb final feliç, deu ni dó!


 
Sobre el material, els claus opcionals no calen, nosaltres vam passar amb friends fins al C4 (el 4 és prescindible i només el farem servir en tot cas al darrer llarg) i molt bé. 

Si no es vol escalar la Rock'n Roll del Kurriol, una bona opció per allargar l'escalada és sortir pel seu últim llarg, quedant més complert. Si sortim per la feixa, hi ha un pas una mica exposat on trobarem uns bolts per si volem passar-ho encordats.




Bonaescaladamoltbenfetaidesfetambl'Ari... i la que va ser una primera glopada d'aires de tardor que ara ja sembla que voldran ser d'hivern!