Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

28 de maig 2017

a la nord de la Fontnegra (Cerdanya)

**


Encara amb pols a finals de maig! ens apropem a aquesta cubeta amb la idea de fer una alpinada de més roca que neu i en canvi el pam de neu nova ens fa prescindir dels ferros i seguir amb els esquís als peus. 





Baixem un parell de canals ben bones a la nord de la muralla nord del Fontnegra. Encara vam tenir 30´ de porteig i un parell de bones descalçades fins a la base de les canals... regal de final de temporada. Paisatges nets de traces, i solitaris. A aquestes alçades. Tres francesos segueixen el rastre. 



 


Molt bona acomiadada de les neus orientals, un any de més d'una (re)descoberta que, com acostuma a ser, després d'una ja en surten unes quantes al sac de les pendents.

D'aquesta sortida fa una sortida, i ja estava al límit del porteig, .. malgrat les canals estaven ben farcides.









PendentsesquiadesmoltbenfetesidesfetesambelGuilleielDani... un final que sempre és un inici també.

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Molt bona Edu!! És un racó increïble, aquest...

edunz ha dit...

un raconàs Joan, que a mi sempre em costa d'arribar-m'hi amb el brogit del trànsit entre pistes i consumidors d'andorra tan a tocar.. les muntanyes al lloc sempre sobresurten a tot emperò!