Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de jul. 2017

Crak cranium sortida Hemicraneal, 70m 6a/b (St Llorenç Montgai)

**

Bona escalada a StLLors de la Crak Cranium i la variant de sortida Hemicraneal, curta i intensa. A la primera li tenia ganes de feia dies, per allò de desconegut i d'escalada neta que seria bo que es conservi com està. 

I pensar q es va escalar en solo! .. no hi ha res com mirar els graus de la topo original.....el crani, però, ja no hi és. 

 
L'entrada de l'Esperó sud tb el passem sense xapar, com estava originalment, res, capricis..
 
Bon pany amb bona ombra tot el mati, a la vessant SO de la muralla que defineix l'Esperó sud.


EscaladaderaconsmoltbenfetaidesfetambenJordiMarmix un dels bons bons..