Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

10 de gen. 2018

blancs de Prepirineus...

**

bon episodi de nevades dissabte nit i diumenge que han deixat els Prepirineus farcits de blanc.. s'hi nota l'arribada del front amb vent de ponent (quasi sense neu), les nevades de llevantada posteriors, i el final de festa sense vent.. així que el mantell està prou remenat i a zones afectat pel vent (ull que alguna placa hi és), més el que ha bufat durant la setmana (i que ha format alguna placa de més) i que ja ha descarnat els cims. Les allaus que s'hi veuen - petites plaques tb de naturals - són de neu tova de moment.

La millor neu continua a les obagues que ens conserva seca a totes les cotes. A les sud ja comença a transformar i/o fer-se crosta.