Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

17 de gen. 2018

ViAnOvA! Cop de falç 6c, Llibertàries 6a i Les porres de l'1 d'ocubtre 6a+, 70m (Riu Lacó)

***


Obertura en solitari i acompanyat de 3 vies al bonic racó de Riu Lacó que han sortit prou bones cadascuna. Al bon calcari de la comarca. Pany que comença curt i s'allargassa caient al torrent, farcit de bones vies. Solitari.

Ull amb encadenar (pendent) la Colp de falç, pas potent, i ull amb la verticualitat i dificultat mantinguda que va carregant els braços dels llargs a equipar de Les porres de l'1 d'Octubre. La Llibertàries és la fàcil del trio, per relaxar la cosa.

Combinables amb la curta aprox i descens (he aprofitat per obrir una fresa que porta directa a l'esquerra de la paret).






segon llarg de les Porres, .. en la vertical les xapes afegides a posteriori per l'Ignasi de la Cony de Foc, que va ser oberta sense martell ni expansions..

..dies de cel ras i lluna sobre les boires, o nuvolades que arriben al fons de vall, fantàstiques solituds acompanyades pels silencis que parlen..
  


 merci Marta/RosaMaria/Edu per les obertures/repeticions!!