Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

5 d’abr. 2018

EM Canals O Serra del Verd

***


A la seva banda oest la Serra del Verd cau amb un regitzell de canals entaforades entre resalts de roca i boscos verticals... ganes de passejar-les amb els esquís! 





Aquest dia esquio una línia que arrenca rabiosament dreta, d'uns 60º que afluixen en seguida però es mantenen estrets, just a la dreta de la que vam anomenar canal de les Criatures el dia que la vam fer a peu. El retorn al capdamunt el faig per una canal més ampla i menys pendent més a la dreta, molt bona d'esquiar també (vinc i torno a la band de Gósol). 



Retorn molt plaent des del Cap de Verd, amb les llums de tarda, una gran sol.litud acompanyada i feliç. Canals purgades amb allaus de sortida puntual que arrosseguen les plaques sobre febles persitents que aquests dies ja anava trobant, a 25 i 50cm... un bon retorn doncs, de la paciència d'esperar el torn.



Genialesquiadamoltbenfetaidesfeta,. d'aquestesquetotjustencompletesunaijaetsurtennovesideespertorna-hi