Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

6 de febr. 2020

a la Navarro (Roca dels Arcs)

**

Escalem la bonica Navarro, molt ben restaurada l'any passat pels oberturistes peça per peça. Aprofitem per escalar una variant d'entrada del primer llarg pel mig del sòcol, amb un tramet plomat i ben maco.




Sembla que un bolt afegit (?, espàrrec) apareix a un tram fàcil de l'itinerari del segon llarg. La topo pescada d'aquí mostra que és original. Falta la xapa (mètrica 10) xo es passa bé igualment.




Bona escalda del "quarts" verticals del lloc, amb la roca algun punt una mica patinosa ja però res que emprenyi massa. Luxe de tirades amb molt poc ferro. 



escaladaplanetmoltbenfetaidesfetamblaMartail'Edu.. i un primer bany de primavera enmig de l'hivern on ets?