Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

10 de gen. 2008

Dimensió Aproximada, 200m 6a A2e (Canalda, Solsonès)


Sorprenent tram coral.lí de l'L2 (Foto:EduPlana)

Adjunto la topo i ressenya que m'ha fet arribar en Xuxe (Josep Mª Cases) d'aquesta joia de Canalda. Sobre l'itinerari, els passos més compromesos són al flanqueig posterior al gran sostre i en el 6a/Ae del sisè llarg. Possibilitat d'enllaçar l'L2 i l'L3. Sobre el material, potser afegir alguns cordinos prims a l'arnès per substituir els que ja hi han al desplom del darrer llarg (claus). El gran sostre va ser re-equipat amb parabolts.

Una gran via, del tot imprescindible a la sempre sorprenent paret de Canalda. Activitat feta l'11/03/07 amb Marc Busquets i Raquel Alcaide.


Topo (auotr: Xuxe) i en el flanqueig de l'L1 (Foto:EduPlana)

Ressenya: DIMENSIÓ APROXIMADA V+/6a A2e 200m.
1ª asc: 8 - desembre - 90 per Angel Eroles, Joan Marceló, Marià Garriga i Josep Mª Cases.
La via porte camí de comvertir-se amb la gran clàssica de la paret.
Escalada ven protegida amb mol bona roca tret els 5 primers metres, comte amb 3 llargs de roca coral-lina fins la gran arcada la que superem amb tècnica d'artificial equipat.
Continuem per murs més Canalderos fins l'ultim llarg, desplom de A2e/V+.
Via de dificultat moderada, apartant-se del clàssic estil d'exposició i compromis de les vies d'aquesta paret. VIA EQUIPADASuperant el gran sostre i en el flanqueig posteior (Foto:RaquelAlcaide)


Escalant el darrer desplom i itinerari de la via (Foto:EduPlana)