Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

23 de nov. 2009

Redrum, 275m 6c (Cap del Ras, Àger)


Ja fa dies vam fer aquesta via ràpida i sense compromís després de baixar-nos de la Fissura oblíqua a la Fontfreda per la pluja. Res a afegir d'un itinerari molt repetit o amb info arreu on line. La via està pràcticament equipada i només caldrà un friend mitjà per l'L4 (n'hi ha un d'enquestat, però per si surt). Aliens opcionals pel primer pas d'entrada (el més obligat sense ferros) i càmalot del 0.75 per la llastra de l'últim llarg. Vam enllaçar l'L4 i l'L5 sense problemes. També es pot l'L2 i l'L3. La part de dalt més difícil que la part de baix. Pas obligat de V a l'L7. El 6c no el vam ni olorar. Topo del blog del Kutres.



Itinerari de la Redrum (Foto:EduPlana)

Aquell dia també ens vam ficar a la veïna Los reyes del mambo (a l'esquerra de l'Alkaid) de la que vam haver de destrepar l'L1 doncs sense aliens i fins i tot algun clau quedava expo, i no duiem res. Diríem que ha saltat un clau abans del segon espit on només quedes protegit per dues sabines dubtoses que si no aguanten arribes al terra. Algú té més info?

Activitatfetambunplis amb en Marc Busquets el 25/10/09