Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

2 d’ag. 2012

A la GESAM de la Paret de l'Aeri (Montserrat)

**
 
Boniques imatges d'aquesta exigent escalda de cap a cap.

 
Vam repicar algun clau dels nous mòbil però els companys no van clavar, quedant un bon 6a+ obligat a L2, el més dur, a un bon tram difícil amb cremallera de material precari al primer terç del llarg (jo anava de segon que llavors tot se veu més difícil).

Aprofitem per sanejar una mica més les fissures de vegetació i tirar avall algun bloc.


Sobre l'equipament, la via ara està amb més bolts dels que marca la topo del blog de l'abertapia que és anterior a l'acabament del reequipament de la via, però tot i així a l'L2 hi ha el susodicho tram on es conserva l'essència del tot... També al tercer llarg es veien força bolts tot i que vam passar per la Lotus ben bé sense motiu concret a banda de l'aspecte de la roca (hi ha un primer bolt de la GESAM a tocar evitant el factor 2).

De material serà útil els aliens, càmalots fins al 2, algunes plaquetes i els claus opcionals (impresicindibles si es vol passar en clàssic de V+/A1 que tot i clavant jo crec que obliga a 6a) + 16 cintes.

En Marc ja completarà al descripció tècnica de la via que per alguna raó se le van empassar ells dos de primer de cap a peus.





EscaladafetaidesfetambelMarcil'Albertquevanatopeinos'hoacaben