Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 d’abr. 2013

per Sorteny, Andorra

**
Cornises del vent del NO
 
Són imatges de fa una setmana quan les últimes setmanes havien deixat un bon tou, i també un bon risc d'allaus. Aquest dia vam trobar dipòsits de vent de fins un metre. I vam canviar d'itineraris dues vegades buscant el pas segur. I també vam gaudir de descensos boníssims. I d'un paistage de pel.licula.





amb la canal Cebollera al fons

Boníssima innavació per l'època, està aquesta banda dels Pirineus que fa goig. Excepte les puntes i carenes al sud de la línia frontarera, aquest any pelades. Neu pols bona a les obagues i que s'humiteja ràpid a les solanes. Una setmana després ja s'ha transformat per tot i moderat el risc d'allaus d'aquest dia, gens menyspreable.



Amb la SE de la Fontblanca al fons, que l'esquíem la setmana següent







ActivitatmoltbenfetaidesfatjafaunsdiesambenPepZwing, .. i un molt bon hivern, que ara si, ja deixem enrera!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quina neu i quines fotos, m'agrada especialment la tretzena en que et mires la vall immaculada, apunt d'estrenar!!! amb aquesta neu em sembla que aviat tornaria a agafar els esquís que tinc molt abandonats, però és que per un dia bo deu de dolents...jajaja i un ja no s'ho pot permetre.

edunz ha dit...

una molt bona sortida per deixar enrera les neus d'hivern i donar la benvinguda a les neus de primavera.. hi ha grans esquiades amagades en tot!