Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

21 de jul. 2013

A la Romàntic Guerrer, 6c (Font Ferrera, Solsonès)

**

Aquesta és una bona via de bonic llocaret de Font Ferrera, on les tardes semblen voler-se allargar com la posta de sol caient pel fons de la vall, a terres de ponent.

L'escalada a la comarca sempre ajuda a posar els peus a terra i saber-se ésser de dubtes. Escalades austeres de cor fort, obertes amb un puny. Aquesta obliga amb passatges de fins a cinquè més amb bon aire entre assegurances o no si val caure. Roca franca i de la bona del lloc, que sempre demana atenció. Moviments elegants, i una estètica que l'acaba de vestir la verticalitat de la parte de la Bruixa, la mes "bigwallera" del racó.


De material passarem amb cintes i prou. Sabent que ens tocarà escalar. Algun alien a algun lloc pot fer un punt de menys dubte, però poca cosa. 



Passatges estètics, per tot. 


 



Escaladamoltbenfetaidesfetambl'axel i una natura desbordada! la rasa del lloc baixa ben ofenosa..