Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

28 de gen. 2014

amunt!

***

l'aventura continua, trempada i emocionant, però encara li falta un troç per estar acabada, aviat. .. O més aviat, tot just començada! Als contraforts de la gran muralla de Busa que tot allò que amaga, és per ser descobert. Sense abús, ni massa us. Allò que hagi de caure, que caigui. Però sense fer-ho aguantar més del compte per domesticar-ne l'aventura. Així, potser, amb sort, en serà un reservori. Ja que al final, t'has de conformar amb les reserves, en allà on la mirada del gran públic passa per damunt. L'espai és un, el mateix, per molt de temps, per molts escaladors. Ni que fos des d'aquesta perspectiva ja seria un bon argument per passar pel lloc com més discret millor. 





ens imaginem d'aquí doscents anys buscant una línia on posar-hi una via? Quin egoisme el nostre. Més gran, quan més gran són les sensacions robades.

Modestament