Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

24 de gen. 2014

Neus de Prepirineus....

**


Aquesta és una bonica imatge de principis de setmana, d'unes muntanyes que cada vegades els hi costa més quedar ben enfarinades... D'un darrer episodi de nevades sense vent que aquest dia ja treia en nas, i portava ganes de fer-hi plaques. 

La neu continuava seca, deliciosa, suaument compactada on el vent ja havia fet de les seves i ben solta on el lloc quedava arrasarat.

 

una muntany que ja demana l'entresetmana per trobar-la en silenci. Muntanya amable, accessible, que dóna a conèixer la bellesa de tot plegat. També, del gran blanc, aquest, penjat sobre l'horitzó de la plana que ja verdeja.