Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

2 de gen. 2014

...projecte en curs i freses de Busa

**


Encetem una nova línia que confiem d'acabar amb una nova visita. Ressegueix un adossat fins al gran díedre que defineix l'espectacular Costo de agosto a la seva dreta. Per cert, des del peu de via sembla que aquesta li ha saltat el primer clau, a tenir en compte.






Aprofito dies de nuvolades per fresar bé l'accés al pany central. S'agafa des de la pista d'alçada uns 150m un cop passada la placeta al punt on comença a baixar. Fites i podes. Més que suficient (per quan eliminar les pintures a la muntanya). El camí serveix per accedir a la base de la via dels Maquis i d'allà a l'est està el peu de via net fins la El regne del savinot. També freso bé l'accés a la clàssica Maneras de vivir. .. a falta de cabres... millor seguir una única fresa i mantenir-la.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies de nou per la poda discriminada...
recupera't bé i ens veiem aviat!

Bones freses, bones línies...!
i un bon ramat de cabres...

Adrià

edunz ha dit...

aquesta serà bona Adrià! i si, paciència, xo més santes són les sabines!