Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

23 de des. 2016

vIaNoVa "Diedre d'Or" 140m 6bA1 (Busa sud)

***


Línia que recórrer el darrer dels diedres vermells al pany dret de la muralla sud. Roca poc agraïda en conjunt, i més lliure (i trams pendents d'alliberar) del que semblava des de baix. 



La sortida directa pel bec del sostre queda pendent per més endavant, ara la línia surt després d'un aeri flanqueig per la Ments pertorbades (més recomanable que per la Pertorbats mentals dels verneda que és expo). 


En fem la primera repetició amb el Ricard i un darrer retoc. Malgrat sanejada, roca en general discreta. Línia preciosa.




 

Intensaescaladamoltbenfetaidesfetaensolitari... amb la llum de tots els colors i sensacions...

2 comentaris:

jordimarmo ha dit...

Felicitaks!

Anònim ha dit...

Merciiii.. paset a passet i amunt. Res és fàcil X aqui. Va q alguna fissu bona està pendent!