Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

13 d’ag. 2008

Julián Vicente, 135m V+ (Hoz de Jaca, Huesca)


Escalant el nostre tercer llarg (Foto:ArnauCasañas)

Diumenge després de l'intent al Midi de rebot escalem la Julián Vicente, al poble de Hoz de Jaca, entre Biescas i Escarrilla. Una molt bona opció per un matí d'estiu (ombra de la bona), escalada atlètica sobre roca bona. Si tingués l'equipament clàssic seria un bon viot. Deixo els enllaços d'en Piter (més fotos d'aquest dia) i del loro loreado que han piulat sobre la via aquesta setmana.


Itinerari a la tàpia vista des de la carretera entre Biescas i Escarrilla, a la presa de Búbal, amb les R que vam fer nosaltres i topo de la via (Foto:EduPlana)

Doncs això, poc compromís, pati des del primer llarg (recomanable baixar rapelant), passos aïllats de 6a també hi són, i fototurisme amb els visitants al mirador. Una bona troballa.


Cartell al mirador i escalant el notre tercer llarg (Foto:EP i AC)


Darrer llarg i fi de festa (Foto:AC)

Activitat feta el 10/08/08 amb Pere Salvatella i Marc Busquets