Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

17 de maig 2011

Esperó del ganxo, 80m MD- V/A2 (Font Ferrera, Solsonès)

**


Adjunto topo d'aqueta acrobàtica via o primer llarg de via que com diu el llibre es pot passar tot en lliure o tot amb dos ganxos... el primer costa d'imaginar, el segon ha de ser divertit... per pràcticar si més no. Tot i l'A2 (més aviat A1, o A1+ màxim), els ganxos (nosaltres vam passar amb un) només els fem anar entre dos parells d'expansions de la rista del primer llarg.. la resta Ae. Unes 13 cintes. Reequipada parcialment.

El segon llarg no el vam fer que va arribar la pluja marco una expansió que vam veure des de l'R i jo diria que de quan vam escalar la Karma fa un munt d'anys no hi ha res més fins a dalt.. ho recordo bastant a pèl.


Accés
evident des de l'aparcament del Cap del Plà, i ara encara millor que aquest gener vaig repassar la fresa dels camins de la paret del Triangle i de la Bruixa... i s'hi passa millor. Com creix tot!

ActivitatmoltbenfetaidesfetaentretronadesiairesdefiraambelXescoel14demaig2011

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!Bones Edu!Ja fa dies ke em plantejo dn provar akest primer llarg en lliure.Li vas veure cantet?m'agradarie anarho a provar algun dia d'akests!
Salut.
Ernest

edunz ha dit...

eo, ja es deu haver provat xq hi ha cantos repassats... regletes, forats, mono-bidits.. i moooltdesplom. parce, ignasi, ramon? el xuxe sabrà. Buf! t'acompanyo a assegurar-te! x mi el més difícil és l'inici del desplom.. bloqueig a tope. Després ja apareixen cantos bons
si et surt piula el grau!

Anònim ha dit...

Ole!Aixi m'estalvien algu de feina,jeje.Donka si akesta semana ke be tens algun mati tonto i vols akostarti fesme un truc!
Apa Edu ens veiem!Cuidat!
Ernest.

Anònim ha dit...

Bones edu!m'acabo de donar compte que no tinc el teut numero,el devia perdre cuan em van robar el mbl.Jo dissabte al mati tink lliure,vols anarli a fr un tientu?
Ernest

edunz ha dit...

eo Ernest,
envíem un mail a edunz(arroba)hotmail punt com i ho comentem
fins ara!