Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

20 de març 2012

Travesía de los Gladiadores, 130m 6a (St. Llorenç de Montgai)

**


Bon via recomanable de la Paret de l'Ós on semblava que ja estava tot fet. Té gràcia que una de les darreres aportacions surti tan maca. Estil curós on l'autoprotecció mana sobre el 6a excepte quan es troba amb el material d'altres vies, o al tercer llarg on toca compensar la roca més dubtosa i el mèrit de creuar la franja taronja desplomada en lliure (molt ben trobat). Felicitats als oberturistes per afegir una bona via que et deixa ben servit.



Uns breus apunt:
* Útil portar la topo per no liar-se amb les reunions que trobes de camí a la travessa.
* El tercer llarg a partir de l'últim vol visible seguir recta amunt pel mig del desplom (6a?).. nosaltres ens vam liar amb el buril i bolt de la Quimèrica Laxitud 2m a la dreta.
* De material, potser no calen 20 cintes però tampoc gaires menys que al segon llarg les farem anar. El tercer, en canvi, podem penjar els ferros menys alguns aliens o friends mitjans.
* El descens el fem a peu, seguint el llom amunt uns 50m fins una fita gran que marca la fresa fitada de baixada.




Activitatmoltbenfetaidesfetambl'axelaraquelaprimaverajatreuelcapsencer!

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

mira que fa dies que hem miro aquesta ressenya i intento imaginar-me si no patiré massa....com la vas trobar? te bona pinta! i sembla divertida!

edunz ha dit...

home, s'ha d'escalar, el primer té algun pas d'slap obligat amb autoprotecció, i el segon cal tibar d'invertides amb autoprotecció, però V+A1 com alternativa sino (portar alguna peça repetida llavors).

és bona i a tibar de braços que l'escalada és ben atlètica (últim llarg els ulls se't marxen al clatell)