Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

8 de maig 2012

Neus de les valls d'Ordino

*
Tres imatges de la breu visita d'ahir a les valls d'Ordino amb l'ascens a un cim sense nom de l'olla del Tristaina.. allà on els cims ja han estat vençuts per la presència de la ferralla de les pistes. Aquest dia comença la neu a peu de carretera asfaltada, a la Canaleta, que baixa de la Coma.





Aquest dia, amb l'iso zero als 2mil i poc, regel i neus primaveres de luxe transformada al punt dins l'horari. Tot molt estable.

I molt bona innivació per l'època, tot i que les darreres nevades del Principat han afectat més la banda sud que no la franja nord.

Tanmateix les calorades d'aquesta setmana deixaran la seva petja, marró! i és que la terra també rehivindica de treure el nas. També té ganes de veure el sol.

La Fontblanca i la vall de riu del Comís Vell


La canal cebollera de la Serrera

Bones condicions de la N d'Arcalís