Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

28 de nov. 2012

neus de tardor....

**
 
que ja han arribat! ... Prepirineus blancs, que li tenien ganes. Orfes de feia temps... un passeig per algunes de les millors esquiades compartides. Per aquelles esquiades que donen de si aquestes contrades de muntanyes sense pretensions, plenes de racons. Quan l'hivern és generós. Serà?


Al Cadí a l'esquerra, Cap del Verd a la Serra del Verd i al 'Pedra'

I els Rasos de Peguera

Al Cap de la Gallina Pelada de la Serra d'Ensija

Ara lluny, ara proper, ..el Montseny també blanc


4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

A veure com acabarà això, però de moment comença be! Bone spanoràmiques.

edunz ha dit...

doncs si! si aguanta el fred encara farà base a cotes baixes i una nova nevada ja ho deixaria molt bé.. ja posats a demanar, una bona lleventada!
ah, i llàstima no portar la càmara bona.. quines llums

Sergi ha dit...

A bona talaia t'has enfilat.
Ja passa que després d'aquestes pertorbacions queda un cel net i lluminós, escombrat pel vent.
I també passa que la càmera bona sol pesar com per dur-la sempre.

edunz ha dit...

talaia fàcil, la més fàcil, i és que també cal apreciar les cosese bones del dia a dia.. però quin fred! alhora de prémer el disparador.. hi ha tornasols que et deixen passar-t'hi hores veient com van fent el seu gir, i altre que només et deixen un moment!