Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

19 de març 2013

Al blanc del Port del Comte...

**

...que tot i les alçades de la temporada segueix amb la millor de les seves mudes i les darreres nevades ja han fins i tot tapat colls i carenes.. ahir tot era pols tres delícies, un bon pam. Avui cremeta també deliciosa només a trams, en altres, encara pols pesada a les obagues o amb crosta i difícil al bosc i cotes baixes.. la neu, quan cau a la muntanya baixa, s'agafa al vol o necessita el seu temps, per ser esquiada.La Serra del Verd i la Serra d'Ensija, també ben enfarinades, fins i tot els Rasos de Peguera s'hi han afegit. Tot i que a aquesta època de l'any, la neu va i ve, ben ràpid.


La Roca de Canalda, és ben molla. Com una esponja, va deixant anar l'aigua que raja per tot. També a Vilamala les pendents són molles... la terra és xopa. i no es queixa.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixat de neus,i aveuresi penjas algo de roca,que hem tens ben avorrit.aniol.

edunz ha dit...

:):)

Anònim ha dit...

Aquesttes respostes tant agudes no les entenc jo.

edunz ha dit...

va, a vere quan quedem doncs! ..ara que comença l'època bona de fer-ho tot, com ho desfàs? ... katxis, temps que és un