Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

27 d’ag. 2013

mar de tresors..

**

.. que van i venen. Com l'onatge. Que espetega sobre la pell, o l'acarona. Tresors banyats en sol. En el moment màgic on tot és or per un insant, o sota la plata d'una lluna que no hi entén de foscors.

Alguns tresors, alguns verticals, que esperen el seu torn, resguardats, de cap assalt. Allà on tot és profund. Sempre hi sura l'ànima.