Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

4 de nov. 2013

projecte....

**

Atrapats! ens agafa el fosc i poc li queda a aquesta nova via i per tancar la visita a la nord del massís... aquesta és una fissura perfecte que ressegueix 50m seguits de paret i que s'escala la mar de bé només amb flotants. Amb el peatge d'una entrada per arribar-ne a la base amb roca no gaire bona. I arrodonida per un final que s'endevina acrobàtic sobre el buit i molt divertit.



Atrapats... per un lloc màgic. Oblidadíssim, fins fa no res. Ara només hi sobra les pintures de més que alguns hi deixen embrutant el lloc i els tovallons de paper d'eixugar-se els mocs o el cul. Què els hi passa a tots aquests nouvinguts dels paratges salvatges que no n'entenen res del lloc? en fi. Són els temps que corren i contra el que cal reivindicar-se, ... farts de recollir brossa a cada vista, xapó pels qui s'afanyen a posar-ho tot a l'abast de qualsevol manera.


Fora d'això, atrapats, per una roca magnètica de formes impossibles, que tan bé es deixa escalar. Hi tornarem per acabar-ne la proposta. Aprofitem per afegir un pont de roca a l'L1 de la Ball mut on hi descobrim un altre bolt que no havíem vist .. queda pendent actualitzar-ne la topo d'aquesta.



activitatmoltbenfetaidesfetambenRicardonhitornarem... amb un dels grans llargs del massís al sarró i a gaudir-se!

6 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Hos està sortint una via molt lògica i agosarada, bones fotos, ep a la darrera és un gat de cotxe el que esteu fent servir d'assegurança no?
visca la imaginació!

Anònim ha dit...

hahahaha
ja era hora de deixar aquest ferregot en algún lloc útil i deixar-lo d'arrossegar Ricard...!


sou uns viciosos atrapats i és que allò atrapa i molt!
a veure si acabem la veïna nortenya també nosaltres...

i quina raconada més seriosa!

salut benparits!

adrià

neskalatzaileak ha dit...

Zorionak Edu!!!
Me encanta ese nuevo friend-gato hidraulico, da morbo que flipas.
Pronto llega el invierno y nos acercaremos a esas tierras donde nos conocimos. Sigue asi de motivado e ilusionado. Muxus de las neskas vaskas

edunz ha dit...

última tecnologia!!! fantàstiques escalades amb propostes imaginatives
i neskas! estas son muy buenas opciones para los calurosos días de verano que està todo a la sombra así que ya no teneis excusa para no venir antes! :)) nos vemos pronto eh! abrazoooo!!!

Amadeu ha dit...

Quins xemeneiots!!!Tots es veuen tremendament atractius. Amics tindrem molta feina a reseguir els vostres viaranys.
Moltes felicitats!!!
Amadeu

edunz ha dit...

moltes gràcies! ara ja enllestida aquesta sortida penjada al buit, i de pas n'hem tret una altra línia...
ens acomiadem d'aquesta vessant nord, ombrívola, i que ens ha acollit increïblement bé. Línies dibuixades per ser escalades!