Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de nov. 2013

ViEsNoVeS: Música Sorda 100m 6b i T.I.M 100m 6b/c a Busa Nord

***


Busa continua acollidora enmig d'aquest estiu allargat que ara sembla que ja s'ha acabat. En tenia la pinta que ho faria de cop. Les neus arriben. Enllestim abans aquest parell de línies que ja vesteixen tot aquest pany de formes sinuoses que tan bon punt es troben, com fugen en sentits oposats. Escalades amb passatges espectaculars, de xemeneies, fissures, d'empotraments de punys, d'off-width o de bavaresa. Escalada neta, quasi, només el peatge d'una placa amb roca no bona ens ha fet afegir un parell de bolts de progressió. Serà bo que hi passi l'hivern i les pluges netegin el que hem sanejat. Bones vies, ben recomanables algunes d'elles. Un luxe de company de cordada, aventura i apranentatge. Escalades austeres, com un puny, com la terra que les envolta. Un bateg, que ressona.


Primer llarg de la T.I.M. i perspectives on queda ben definida la Guardians de Busa i la T.I.M i Música sorda_Ball Mut

Al segon llarg de la T.I.M
 
Final de festa de la Música sorda

Final de festa de la T.I.M

malgrat que penja, tots els passos cotats en lliure s'han obert en lliure.. cor fort i amunt


Molt bones vies totes elles, anarianant, i junt amb la Ball mut, la Presoners de Busa i la Guardians de Busa

EscaladesdedescobertamoltbenfetesidesfetesambenRicard, que ja queden ben recollides, recordsendins.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

caram caram... així que tot el que hi queda allà és sortir a l'esquerra de la TIM, a lultim llarg...

vaya vaya Jou.. com us heu ficat les botes!!

moltes moltíssimes gracies companys, per aquestes terres s'agraeixen i molt aquestes propostes!

de nou, com un puny!!!
... i ben tancat!


salut!

Adrià

edunz ha dit...

si home! un cop allà no hi ha qui es resisteixi! seran bones propostes per l'estiu, quan tota cuca viu. Et vam trobar a faltar per tancar el cicle!

edunz ha dit...

Ull q el gat de cotxe de la TIM ha tirat avall, la gravetat o alguna tremolor del lloc haurà pogut amb ell, el reposarem!