Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

24 de març 2014

a la GAM de la Portella Petita (Montserrat)

**

Aquest dia enfilem a veure la posta del sol i la sortida de la lluna plena des d'aquesta bonica agulla ben encarada a ponent, de tan fàcil accés, i fàcil escalada. Deliciosa escalda gaudint dels relleus dels còdols i del paisatge que l'envolta. Les portelles són un pas natural ben construït, fet a mida de les grans entrades als reialmes de la imaginació. Agulles que van i venen, enmig de boscúries on amagar-s'hi si cal. 

 
Graus que foren i son. El primer Ao ara s'anomena 6a i merescudament. I el segon, queda amb un 6a+ ben picant! .. l'alçada aquí marca la diferència. Info detallada al gust per la xarxa a dojo. 
Moltbonicaescaldamblesllumsdecolorsquecauenperserembolcallatsambl'Eva.. pel blanc de la lluna plena, i el silenci robat de la muntanya.