Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

10 de març 2014

Anaconda, 205m V+A2 (Vilanova de Meià)

**

Gran clássica de la Roca dels Arcs que serpenteja per la paret buscant el pas menys plomat en un món vertical o tot cau a plom. N'adjunto la topo amb el material que hem trobat. Les flotants ens permetran, en la majoria dels casos, a reforçar els burils que comencen a estar tocats.


El final de via s'acaba de cop, amb el fantàstic mur final de la Joan Freixenet als nassos. L'original, surt cap a la dreta, anant seguint el terreny més fàcil de pla i en diagonal ascendent (anirem creuant reunions i vies) fins un darrer muret senzill.Molt bona via, que quasi arrenca l'ànima amb la seva verticualitat.


moltbonaescaladamoltbenfetaidesfetambl'aniol, ... passejades per les verticals...